Behandelingen

Je lichaam onthoudt alles

Beauty is about a healthy body,
a beautiful heart and a beautiful soul

Reiki behandeling:

Reiki
Treatment

Reiki is een van oorsprong Japanse zachte en transformatieve alternatieve therapie. Het principe van Reiki is dat het gebruik maakt van universele levensenergie. ‘Rei’ betekent universeel en ‘ki’ betekent levensenergie. Tijdens een Reiki-sessie plaats ik mijn handen lichtjes op of net boven het lichaam ter hoogte van de chakra’s om zo de universele energie te laten stromen. Het doel van Reiki is de natuurlijke healing-processen van het lichaam te activeren en het fysieke, emotionele en spirituele welzijn te voeden.

De voordelen van Reiki gaan veel verder dan alleen maar ontspanning. Deze holistische benadering focust zich op de onderlinge aspecten van je bewustzijn en geest. Reiki is een manier om het evenwicht te herstellen, stress te verminderen en te zorgen voor een algeheel gevoel van welzijn door verbinding te maken met de universele levensenergie.

Voor wie is het: voor iedereen die het wil.

Tijdens een Reiki behandeling onderga je een serene en kalmerende ervaring. Ik raak lichtjes je lichaam aan of houd mijn handen vlak boven je om zo de universele energie te kanaliseren zodat er een harmonieuze stroom door je lichaam trekt. Cliënten zeggen vaak dat ze een gevoel ervaren van diepe ontspanning en minder stress hebben en een groter gevoel van innerlijke rust. Hoewel de specifieke resultaten voor elk mens anders kunnen zijn, ervaart iedereen die een Reiki behandeling ondergaat een algehele verbetering van het welzijn, waaronder een verbeterde mentale helderheid, verlichting van fysiek ongemak en een algeheel gevoel van rust en balans.

TTC-behandeling:

TTC-
Talking to
the Chakras.

Dit opheffen kan gepaard gaan met bewegingen of emoties zonder dat je het trauma opnieuw beleeft. De energie gaat weer vrij stromen.Bij Talking to the Chakras (TTC) wordt gebruik gemaakt van een zachte kosmische energie die je lichaam laat herstellen door middel van aanraking (somatisch ook wel bodywork) als energetisch (komies energie met hoge frequentie). Lange termijn stress verhoogd risico voor ziektes. TTC helpt om spanning, stress en trauma in je lichaam te verminderen. Blokkades worden hiermee opgeheven en overwerkte emoties kunnen weer door het lichaam door gevoeld worden en laat het dus los.

Het lichaam herinnert zich tijdens de sessie zich aan te zetten tot herstellen en creëert hiermee weer lichamelijke maar ook mentale rust en ruimte.

Voor wie is het: voor iedereen die het wil.


TTC helpt de kloof te overbruggen tussen lichaam en geest, en zorgt er op die manier voor dat je weer in contact komt te staan met jezelf en een gevoel van veiligheid terugvindt. Dit is met name vandaag de dag essentieel nu steeds meer mensen lijden aan burn-out en depressie. Vaak onderschatten we hoeveel energie het lichaam nodig heeft om vast te houden aan onderliggende pijn en spanning.

TTC energie helpt bij het loslaten van verborgen emoties en het verdrijft eenvoudig de stressgerelateerde pijn. Hoewel de resultaten kunnen verschillen, melden veel cliënten na enkele behandelingen verminderd fysiek ongemak, verbeterde mentale helderheid en een algehele innerlijke balans. Hoewel de resultaten kunnen verschillen, melden veel cliënten na enkele behandelingen verminderd fysiek ongemak, verbeterde mentale helderheid en een algehele innerlijke balans.

Het is een milde methode die heilzaam is voor vrijwel iedereen, ongeacht de leeftijd. Het is ook geschikt voor baby’s (denk aan trauma tijdens de bevalling, baby’s met darmkrampjes of reflux), kinderen met slaapproblemen en tieners die last hebben van de puberteit.

Daarnaast is het ook geschikt voor mensen met diverse aandoeningen waaronder obesitas, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, onvruchtbaarheid en depressie. De enige uitzondering is tijdens de zwangerschap; eventjes wachten tot na de bevalling is in dit geval beter.

DISCLAIMER: TTC is een aanvulling op reguliere gezondheidszorg en is geen vervanging ervan.

Hoewel de specifieke resultaten per persoon kunnen verschillen, ervaren veel mensen die Reikibehandelingen ondergaan een verbetering van hun algehele welzijn. Denk hierbij aan een verbeterde mentale helderheid, verlichting van fysiek ongemak en een algeheel gevoel van rust en balans.

Voor wie is TTC bedoeld?

Voor iedereen: Volwassen, tieners, kinderen en babies.

TTC is voor bijna iedereen gunstig en fijn, ongeacht de leeftijd. Het is toe te passen voor baby`s (bijv. de trauma tijdens het bevallen koliekachtige baby’s, reflux), kinderen met slaap problemen of voor pubers met puberale ongemakke. Het kan ook toepasbaar zijn als aanvulling voor een verscheidenheid van behandelingen

Please note: Some exception are:
Pregnancy; best to wait until at least 3 weeks after your delivery.
Mental disorders; I will only work on the body and not your energetic field.

Prijzen behandelingen

Behandelingsopties:

Intake/consult: € 50,- (wordt afgetrokken van de prijs als je verder gaat met de behandeling)

Volwassenen:

Reiki

Enkel – € 85,- euro – 45-60 mins

TTC:

Voor een ontspannen ervaring en voor onderhoud:

Enkel: € 145,- 1.5u tot 2u

Inclusief: Conslult, kaar lezen, ontspanningstechnieken voor de behandeling, behandling & nazorg pakket.

Voor meer intensieve helings behoeftes:

3 behandelingen – € 399,-

5 behandelingen – € 599,-

Onderhoudsprijs – € 120,-

Kinderen 30 tot 45 min.

0-5 jaar €35,-

6-12 jaar €55,-

13 -18 jaar €75,-

BOEK HIER!

Waarom bij mij boeken

Holistisch en persoonlijk

Holistisch en persoonlijk Ik bied geen one-size-fits-all service. Ik geloof in een holistische geneeswijze waarbij elke sessie wordt afgestemd op jouw unieke ervaringen en uitdagingen. Jouw reis naar genezing omvat je lichaam, geest en bewustzijn, en ik zal je daarin stap voor stap begeleiden.

Oprechte heling

Net zoals je voelt dat je lichaam koorts heeft als je ziek bent, spoor ik je aan om zonder enige vorm van onderdrukking je emoties te omarmen. Oprechte heling bestaat uit het onder ogen komen en loslaten van vastzittende trauma’s en jezelf troosten. Voor mij ben je niet alleen een cliënt – je bent deel van een zorgzame gemeenschap die zich inzet voor jouw welzijn.

Veilig en verzorgend

Genezing gebeurt het beste in een veilige en verzorgende omgeving. Bij mij vind je een plek waar niet wordt geoordeeld en waar je in alle vrijheid je emoties kunt uitspreken en verkennen. Kies een begripvolle omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn.

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven